23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vær med, når Danmarks nye eksportakademi slår dørene op

Den 2. december 2024 åbner Danish Export dørene til Danish Export Academy – Danmarks eneste eksportakademi – der er dedikeret til kompetenceudvikling, læring og kreativitet. Du er inviteret med til åbningsfesten.

Udløber
2. december 2024

Du er inviteret med til åbningen af Danish Export Academy, der finder sted den 2. december 2024. Gå på opdagelse i mødelokalerne, prøv det nye VR-udstyr i Digital Lab, stå foran kameraet i webinarstudiet og bliv inspireret til, hvordan du kan få nye internationale færdigheder. 

Nup et glas bobler og en canapé i konferencesalen, læn dig tilbage i behageligt, dansk design og netværk med andre, der brænder for eksport.

Tid og sted 
Den 2. december 2024
Kl. 14.30 - 17.30.
Lysbrohøjen 24, 8600 Silkeborg

Program for åbningen

  • Gå på opdagelse i den nye bygning
  • Lyt til spændende talere og god musik
  • Nyd en god kop kaffe, canapéer og bobler
  • Netværk med de mange andre eksportinteresserede

Du tilmelder dig her

Tre bullets om Danmarks nye eksportakademi 

  • Danish Export Academy er et sted med dygtige, dedikerede undervisere og med et bredt udvalg af kurser, som både er for eksportsælgeren, marketingmedarbejderen og salgschefen.
  • Det er et kreativt rum, hvor du kan eksperimentere med de nyeste digitale værktøjer og lave levende content, som kan åbne nye veje til onboarding, intern træning, kundekontakt og international vækst.
  • Du kan leje konferencesalen, mødelokalerne, webinarstudiet og Digital Lab og vælge service og forplejning ud fra dine behov. Lokalerne kan først lejes fra 2025, men du kan allerede nu sende en forespørgsel ind til Emma Petersen på emp@danishexport.dk

Vi håber, at vi ses til åbningen den 2. december. 
Tilmeld dig her

De første kurser i de nye rammer

Vi kan slet ikke vente med at kunne byde dig inden for i de nye og moderne rammer. Danish Export Academy bliver indrettet med læring og komfort for øje, og vi håber, du kommer til at finde dig godt til rette. Vi er i fuld gang med at planlægge kurser for 2025, og der er allerede flere kurser i kalenderen. Se kurser her. 
Vi tilbyder også kurser, som er skræddersyet til din virksomhed. Læs mere om virksomhedskurser

https://www.danishexportacademy.com/da

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Kontaktperson

SS
Sebastian Schwarz
Members & Network Director
ses@danishexport.dk

Send til en kollega

0.032