23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unikke ingredienser giver recepten særpræg

Der kan være stor forskel på ingredienser, når det kommer til oprindelse og fremstilling, men også hvilken funktion de har i den endelige fødevare-opskrift.

Der er stor forskel på, hvilken rolle en ingrediens spiller i en opskrift.

Nogle fungerer mest som fyld og kan let erstattes med tilsvarende produkter, hvis forhold som pris eller tilgængelighed gør det nødvendigt.

Andre er unikke og spiller en afgørende rolle ved at give kvalitet og særpræg til en færdig fødevare.

De kan bare ikke udskiftes, uden at det vil have betydning for, hvordan forbrugerne oplever det færdige produkt.

Derfor stiller netop valget af disse ingredienser særlige krav til det samarbejde en fødevareproducent har med sin leverandør, forklarer ingrediensekspert Svend Aagaard Nielsen, som er produktchef hos Procudan.

- Vores kunder skal kunne stole på, at vi kan levere de ingredienser, som er afgørende elementer i deres recept. Det kræver både stor ekspertise, når vi samarbejder om at sætte recepterne op, og så kræver det tillid til, at vi har vores forsyningskæde på plads, siger han.

 

Alle slags ingredienser til fødevarer

Svend Aagaard Nielsen er en del af et erfaringen produkt-team, der har mange års erfaring som strategisk partner for virksomheder i fødevarebranchen.

Procudan sourcer ingredienser fra hele verden og rådgiver sine kunder om alt fra receptudvikling til markedsforhold.

Læs mere om de forskellige slags ingredienser i Procudan

Procudan A/S
Bronzevej 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28293860

Kontaktperson

Trine Holm
Marketing Manager
+45 31641269 tho@procudan.com

Send til en kollega

0.032