Baconproducent reducerer vandforbrug med 65%
Effektivisering af rengøring kan være et overset område i fødevareindustrien. Ved at automatisere sin praksis med den rette teknologi er der mange ressourcer at spare i form af både vand og tid.
I rengøring bruges ofte overflødige mængder vand og tid, særligt hvis man ordner dele af processen manuelt. Det var tilfældet hos en baconproducent, der fik en øjenåbner, da de erfarede, at rengøringen af kanaler kunne automatiseres med tankrensningsdyser. Og ikke mindst, hvilken effekt det havde.
Dyser automatiserer rengøring af ventilationskanaler
Virksomheden, der producerer forstegt bacon, havde brug for en ny og mere sikker løsning til at rense ovnenes ventilationskanaler for fedt – en glat og besværlig konstruktion som hidtil havde krævet demontering og langsommeligt manuelt arbejde med spraypistol og børste.
Den nye løsning blev Tankjet 9. Med seks roterende stråler sikrer dysen fuld dækning og fjerner genstridigt fedt fra kanaler hurtigt og effektivt.
Se alle mulighederne og fordelene med TankJet 9 her.
65% mindre vand på den halve tid med effektiviseret rengøring
Automatisering med dyser resulterede i en drastisk reduktion af vand- og tidsforbruget. Virksomheden rengør nu kanalerne med 65% mindre vand på den halve tid. Det manuelle arbejde er stort set elimineret, og nedetiden minimeret.
Investeringen i Tankjet 9 var tjent hjem på blot få måneder.
Vil du også effektivisere din rengøring?
Hos mt spray tilbyder vi kompetent rådgivning med udgangspunkt i din proces. Med mobilt testudstyr og Danmarks største dyse-knowhow kan vi optimere din produktion onsite i din virksomhed. Kontakt os, og lad os undersøge mulighederne.