23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pfeiffer Vacuum bliver til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

Asslar, 16.10.2024 - Pfeiffer Vacuum, et medlem af den globale Busch-koncern, er stolt over at kunne annoncere introduktionen af sit nye navn og opdaterede logo, der markerer virksomhedens udvikling til Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions. Denne rebranding afspejler Pfeiffers omfattende portefølje som one-stop-leverandør af både vakuumløsninger og Semicon-løsninger.

Udløber
21. oktober 2025

Det opdaterede logo indeholder en stilistisk repræsentation af en turbopumpes rotorblad og statorblad, der afspejler den innovationsånd, der altid har defineret virksomheden og fortsat vil forme vakuumindustrien.

Introduktionen af det nye navn og logo markerer 70-års jubilæet for virksomhedens første store innovation. I 1954 og 1955 blev den turbomolekylære vakuumpumpe udviklet hos Pfeiffer – en teknologi, der revolutionerede vakuumverdenen. I dag er Pfeiffer inden for Busch koncernen en verdensførende leverandør af løsninger til høj- og ultrafin vakuum-teknologi med en omfattende produktportefølje, der også omfatter Leak Detector, måle- og analyseenheder, komponenter samt vakuum kamre og systemer.  

"Vores nye logo er mere end bare et varemærke. Den fortæller vores historie, som begyndte med opfindelsen af turbopumpen og blev en global succes. Vores teams designer og fremstiller produkter, der anvendes i verdens mest højteknologiske anvendelser og fremtidige megatrends, og udforskning af grænserne for viden", forklarer Wolfgang Ehrk, CEO hos Pfeiffer.  

Om Busch koncernen

Busch koncernen er en af verdens største producenter af vakuumpumper, vakuumsystemer, blæsere, kompressorer og gasreduktionssystemer. Under sin paraply rummer koncernen tre velkendte brands: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions og centrotherm clean solutions.

Den omfattende produkt- og serviceportefølje omfatter løsninger til vakuum-, overtryks- og reduktionsanvendelser i alle brancher, såsom fødevarer, Semicon, analyser, kemikalier og plastik. Dette omfatter også design og konstruktion af skræddersyede vakuumsystemer og et verdensomspændende servicenetværk. 

Busch-gruppen er en familievirksomhed, der ledes af Busch-familien. Koncernen har mere end 8.000 medarbejdere i 44 verdensomspændende lande. Busch har hovedkontor i Maulburg, Baden-Württemberg, i de tre lande Tyskland, Frankrig og Schweiz. 

Busch koncernen producerer på sine 19 egne produktionsfabrikker i Kina, Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Indien, Rumænien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA og Vietnam.

Busch koncernen har en årlig konsolideret omsætning på næsten 2 milliarder euro.

Busch Vakuumteknik A/S
Parallelvej 11
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK77282912

Kontaktperson

RA
Ralf Andersen
Teamleder Intern salg & Marketing
Ralf.andersen@busch.dk

Send til en kollega

0.032