23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Digitalisering af dine havne anløbsanmeldelser?

Vi søger havne der ønsker at digitalisere anløbs anmeldelses processen, for bedre genbrug af data, mindske tidsspild og minimere risko for fejl.

Vi søger visionære havne

Vi er på udkig efter visionære havne, der ønsker at drage fordel af den digitale udvikling.
Sammen med havneoperatører og andre havneinteressenter kan vi optimere og fremtidssikre havneoperationerne gennem afprøvet digitalisering.

Ved at indføre digitale løsninger for anløbsanmeldelse kan din havn ikke blot forbedre sin operationelle effektivitet, men også tilpasse sig de stigende krav om hurtigere og mere bæredygtig logistik. 

  • Tidsbesparelser
  • Optimering af ressourcer
  • Øget fleksibilitet
  • Bedre datasikkerhed
  • Bedre bundlinie

Med en stigende mængde data, der skal håndteres, krav til hurtigere behandling og et øget fokus på bæredygtighed og effektivitet, er en digital løsning for anløbsanmeldelser ikke længere blot en fordel – det er en nødvendighed.

Hvordan i praksis

Anløbsanmeldelsen, som er en afgørende del af havneoperation, involverer en lang række trin, fra kommunikation med myndighederne til koordinering af lastning og losning. Traditionelt er dette en proces præget af papirarbejde og manuelle input, som både kan være tidskrævende og tilbøjelige til fejl. Ved at digitalisere processen kan havnene reducere disse flaskehalse og skabe et mere gnidningsfrit flow af information.

I stedet for udfyldelse af en blanket, som printes, udfyldes, scannes og sendes, får besøgende skibe mulighed for at udfylde en digital formular, som i sidste ende danner grundlag for fakturering. 
Tillægsydelser kan nemt tilføjes til anløbsregistreringen, så de ikke bliver glemt, eller faktureret forkert, 

Besøgende skibe får yderligere den fordel at deres stamdata lagres så de ikke skal gentastes, men at man genbruger data igen og igen. 
Skulle besøgende skibe besøge andre havne vil samme oplysninger kunne genbruges. 
Anløbs anmeldelses digitale formular udførmes efter havnens ønsker. 
Standard formularer foreslår vi gerne. 

Kontakt os for yderligere 

Mvh 
Douwe Hoekstra
dh@solutionweb.dk
+4540558016

 

 

Solutionweb ApS - |Apps|Tracking|Web Kodning|
Grusbakken 18
2820 Gentofte
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32934471

Kontaktperson

DH

Send til en kollega

0.078