23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyekjær Food Consult - har nu været i gang i et år

Nyekjær Food Consult har haft travlt siden begyndelsen den 1. november 2023 med at servicere de danske fødevarevirksomheder med rådgivning og kurser indenfor fødevaresikkerhed og -kvalitet.

Det er nu et år siden, at Nyekjær Food Consult blev etableret.

Der har været travlt siden begyndelsen i november 2023, hvorfor tiden er fløjet afsted. Det har desværre også betydet, at vi har måttet sige nej til flere kunder det første år. Der er nu heldigvis meget mere luft i kalenderen og plads til nye kunder.

Opgaverne i det første år har alle været indenfor fødevare-, emballage- og Pharma industrien. Det har primært været adhoc support indenfor fødevaresikkerhed, opgradering til nye standarder, outsourcing, som primært har omfattet intern audit og endelig afholdelse af en masse spændende kurser ude på virksomhederne med engagerede deltagere.

I det første år er der bl.a. lavet kursusaftaler med 5 store globale danske fødevarevirksomheder, der dækker kurser som intern audit, HACCP og hygiejne. De 5 aftaler har været en stor succes, og de fortsætter heldigvis også i de kommende år.

Der er stadig plads til andre fødevarerelaterede virksomheder, der ønsker kursusaftale. Det behøver ikke kun at omfatte aftaler med store virksomheder, men kan også omfatte mindre aftaler, der blot omfatter et årligt kursus. Hos Nyekjær Food Consult bestræber vi os på at blive den foretrukne leverandør af kurser indenfor fødevaresikkerhed og kvalitetsledelsessystemer.

Nyekjær Food Consult ApS
Randersvej 21
8870 Langå
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38746499

Kontaktperson

HN
Henning Nyekjær
hny@nfconsult.dk

Send til en kollega

0.031