Nr. Søby Kød udvider forretningen
Den fynske kødgrossist har i mere end 30 år solgt kød til restauranter og kantiner landet over. Et nyt forretningskoncept skal nu bane direkte vej til forbrugeren.
Nr. Søby Kød Engros vil nu også sælge til private og lancerer derfor konceptet Maestro, som er en portal med salg af kød og videoer med kokketips om tilberedning og opbevaring. (Foto: Anders G. Wiuff)
- Vi sælger det bedste kød fra hele verden, og indtil nu har det kun været muligt for restauranter at købe det. Men nu kan man købe til eget forbrug og blive "King of the Kitchen", når man har gæster, siger direktør for Maestro, Henrik Kristensen, om baggrunden for det nye tiltag.
Kvalitet og kokkehemmeligheder
De fleste kender koncepter som bl.a. Årstidernes og Skagen Food, som med succes har leveret gode råvarer til danskerne. Med Maestro ønsker Nr. Søby Kød at skabe en platform, hvor man som privatperson kan købe kvalitetskød til engrospriser.
- Vi vil gerne signalere, at det er kvalitet fra start til slut. Vi sælger kun udvalgte kød fra nogle af de bedste leverandører i hele verden. Derfor har vi også valgt brandet Maestro, som jo betyder mester på Italiensk, siger Henrik Kristensen.
Men det er ikke kun kød, man kan finde på den nye madportal Maestro, uddyber Henrik Kristensen.
- For det er jo ikke kun kødet der gør, at man får succes med madlavningen. I samarbejde med nogle af de bedste kokke deler vi ud af deres hemmeligheder, og via små videoer kan man f.eks. se, hvordan man skal tilberede varen, hvordan man opbevarer den bedst, og hvordan man laver en bearnaisesauce, der ikke skiller, slutter Maestro-direktøren.
Indtil videre skal man have en firmaaftale for at kunne købe kødet, men det er på sigt planen, at alle skal kunne bestille til egen adresse.