23948sdkhjf

Bedste måned nogensinde: Fynsk flødebollefabrik satser på årstiderne

I Haarby på Fyn havde flødebolleproducenten Ærli' i marts sin bedste måned nogensinde siden etableringen i 2016 -og april tegner til at blive lige så god, fortæller stifter Michael Møller Larsen til fyens.dk.

Den aktuelle succes skyldes ifølge iværksætteren ikke mindst, at Ærli' har lanceret en særlig påskeflødebolle med navnet Morgenfrue. Den er toppet med tørret morgenfrue og pisket med passionsfrugtskum.

Tanken bag navnet er, at det skal vække genklang hos kunden og trække tråde til den aktuelle årstid. Og netop specifikke årstidsflødeboller er noget, Michael Møller Larsen vil til at gøre mere ud af, fortæller han til mediet.

Ærli' har i forvejen en juleflødebolle med smag af honninghjerte, og nu er Michael Møller Larsen også på vej med en sommerflødebolle. Den kommer til at hedde rødgrød i fløde'bolle.

Den fynske flødebolleproducent oplyser til fyens.dk, at Ærli' i marts fik masser af nye kunder i Danmark, og at eksporten også gik rigtig godt. Ikke mindst fordi der blev landet en rigtig stor kunde i Tyskland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062