23948sdkhjf

Dansk chokolademester ryddede bordet ved EM i chokolade

Den danske chokolademager Mikkel Friis-Holm vandt guld i fem af de største kategorier ved konkurrencen International Chocolate Awards.

Det er ikke hver dag, at man bliver femdobbelt europamester. Men forleden lykkedes det chokolademager Mikkel Friis-Holm at vinde guldmedaljer i fem kategorier ved EM i chokolade – International Chocolate Awards. Heriblandt i tre af de mest prestigefyldte klasser: bedste chokolademager, bedste mørke chokolade og bedste mælkechokolade.

- Jeg husker ikke, at det nogensinde er gået så godt i en konkurrence. Det svarer til, at vi har vundet bedste film, bedste instruktør og bedste hovedrolle. Det er virkelig stort, siger Mikkel Friis-Holm, der som guldmedaljevinder ved de seneste ni års VM er vant til at stryge til tops.

De fem medaljer ved europamesterskaberne kvalificerede Friis-Holm til at deltage med sine vinderprodukter ved chokoladens svar på VM, International Chocolate Awards World Final.

Friis-Holm gik konkurs i begyndelsen af året, men kunne fortsætte sine aktiviteter efter at være blevet købt af Hansens Flødeis.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094