Grossistvirksomheden Gris Lam & Co, der med egen slagter i Hedehusene leverer økologiske færdigretter og delikatesser til Coop og nemlig.com og servicerer restauranter og kantiner i hovedstadsområdet, har fået nye ejere.
Thomas Gjørup, Fætter BR-arving og investor, og Jesper Holmberg, tidligere ejer af Jespers Torvekøkken – som står for kantin...
Cateringkonge og Fætter BR-arving køber halvdelen af økologisk start up-kødgrossist
Efter seks år med iværksætteri i branchen for økologisk kød skal Gris Lam & Co konsolideres. Det skal ske med tilførsel af erfarne kræfter inden for catering, storkøkkendrift og forretningsudvikling
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement