23948sdkhjf

Cateringkonge og Fætter BR-arving køber halvdelen af økologisk start up-kødgrossist

Efter seks år med iværksætteri i branchen for økologisk kød skal Gris Lam & Co konsolideres. Det skal ske med tilførsel af erfarne kræfter inden for catering, storkøkkendrift og forretningsudvikling
Grossistvirksomheden Gris Lam & Co, der med egen slagter i Hedehusene leverer økologiske færdigretter og delikatesser til Coop og nemlig.com og servicerer restauranter og kantiner i hovedstadsområdet, har fået nye ejere.

Thomas Gjørup, Fætter BR-arving og investor, og Jesper Holmberg, tidligere ejer af Jespers Torvekøkken – som står for kantin...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08