23948sdkhjf

Skare-udstyr kan købes fra 75 kroner og op

Produktionsudstyr og løsøre fra Skare Meat Packers, der gik konkurs i januar, bliver for tiden bortauktioneret online af Troostwijk Auctions. Ifølge Food Supplys oplysninger købte det hollandske selskab, der har speciale i auktioner over konkursramte og lukkede virksomheder, for nylig en stor del af Skares aktiver.

Og nu udbydes aktiverne altså på Troostwijk Auctions hjemmeside. Under den digitale hammer er både slagterimateriel til okse-, kalve- og svinekød samt retail- og kontorinventar.

I sidstnævnte afdeling er et whiteboard sat til 75 kroner, mens den første budpris i den anden ende af skalaen er sat til 750.000 kroner for en komplet forarbejdningslinje til hakket oksekød.

Samlet set udbyder Troostwijk Auctions 876 såkaldte lots - varenumre - fra Skares nu lukkede produktion i Vejen. Det drejer sig blandt andet om fem komplette forarbejdningslinjer til hakket okse- og kalvekød og hamburgere samt komplette forarbejdningslinjer til svinekød, hamburgere, pølser og schnitzler. Dertil kommer udstyr til læsning af pakker på paller – såkaldte palleteringslinjer – i form af tre robotlæssere, pallereoler og automatiske transportbånd.

Ud over det nævnte whiteboard er også løsøre som mærkatprintere, løbebånd til træning, kaffeautomater og hæve-/sænkeborde fra Skares retail- og kontorafdeling sat til salg.

Auktionen foregår i to forløb, som slutter henholdsvis 4. juli og 5. juli – begge efter at være begyndt 15. juni.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141