23948sdkhjf

Rynkeby må alligevel gerne holde fast i emballage-tekst

Det er alligevel ikke vildledende, når Rynkeby Foods på Fyn mærker sin Godmorgen-appelsinjuice med, at der er tale om 100 procent presset frugt - heller ikke, selv om der er tale om juice fra koncentrat.

Det skriver fyens.dk som opfølgning på en tidligere nyhed om, at Rynkeby Foods i slutningen af maj modtog en foreløbig indskærpelse fra Fødevarestyrelsen om vildledende etiketter.

Rynkeby var uenig i indskærpelsen og har arbejdet på et skriftligt svar. Men det nåede ikke at blive sendt, før Fødevarestyrelsen af egen drift annullerede indskærpelsen, fortæller mediet.

- Fødevarestyrelsen har i mellemtiden haft lejlighed til at gennemgå tidligere afgørelser på andre sager, hvor de har kigget på mærkningen og vurderet, at det var okay at skrive 100 procent presset frugt, fordi vi netop kommunikerer klart og tydeligt på emballagen, at juicen er fremstillet af koncentrat. Derfor kom de tilbage og sagde, at de på baggrund af tidligere afgørelser gerne ville trække indskærpelsen tilbage, siger Kathrine Bjerrum, marketingdirektør hos Rynkeby Foods, til fyens.dk.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078