23948sdkhjf

Dansk ost stjæler billedet i København

Dansk, økologisk ost er i fokus, når Mejeriforeningen inviterer til festivalen Cheese Copenhagen 2023 lørdag den 16. september kl. 10-16 i Torvehallerne i København.

Her vil man kunne smage på 75 varianter af Havarti, Danbo, blåskimmel, rødkit, brie og andre ostetyper fra danske mejerier. De er præget af optimisme og virkelyst, ifølge Lars Witt Jensen, Senior Marketing Manager i Mejeriforeningen.

- Danske mejerier leverer på et højt niveau med stort fokus på håndværk, innovation og mangfoldighed, siger han i en pressemeddelelse.

Ud over at smage på ost kan festivalgæsterne komme i køkkenskole hos kok Thomas Alcayaga og få ideer til at bruge økologisk ost i grøn madlavning og høre madeksperter tale om ”Måltidskultur under forandring”.

Det er titlen på en debat mellem gastrofysiker Louise Beck Brønnum ved Kost CPH, Marie Hertz, kok og underviser i CulinaH og på Suhrs Højskole, og mejeriet Naturmælks direktør, Leif Friis Jørgensen.

Cheese Copenhagen arrangeres af Ost & ko, Mejeriforeningens kampagne for ostekultur.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125