23948sdkhjf

Vinder endnu en ordre til mejerigigant

Q-Interline udvider samarbejde efter få måneder 

Efter få måneder udvides samarbejdet med mejerigigant med endnu en ordre på analysesystem til måling af plantebaserede drikke. 

Sidst i juni indgik Q-Interline indgik  en aftale med en af verdens største mejeriselskaber om levering af analyseinstrumenter til måling af plantebaserede drikke til mejerier i Belgien og Frankrig. 

Hverken dengang eller nu offentliggør virksomheden kundens navn.

Den netop underskrevne købsaftale, om levering af endnu en såkaldt Dairyquant Go - som analyseinstrumentet kaldes - til det site i Frankrig, der også i juni købte en Dairyquant Go, beviser en tilfredshed med instrumentet og analyseresultaterne, lyder det i en pressemeddelelse.

Med Dairyquant gO kommer produktet, der skal analyseres, ikke i berøring med selve analyseinstrumentet, men bliver analyseret i en såkaldt "Pivette". Analyseinstrumentet kan analysere selv vanskelige og sammensatte produktprøver, og ydermere skal instrumentet ikke renses mellem hver analyse, hvilket er en klar fordel.

- Kunden har valgt at købe endnu et instrument til samme site som tidligere på året, hvilket vi er utrolig stolte af. Ordren bekræfter endnu engang, at vores analyseløsninger er i verdensklasse. Vores kunder synes, vores instrumenter er nemme at bruge, de er glade for at slippe for besvær med rengøring og vedligehold af instrumentet, og de kan stole på, at måleresultaterne er præcise. Det er den fjerde ordre i år til denne mejerigigant, og det tegner rigtig positivt for vores fremtidige vækstplaner, udtaler CEO Martin R. Henriksen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078