Det sker: Dansk fællesstand på Asiens Anuga
Der er plads til ti fødevarevirksomheder på den første fællesstand på Asiens største fødevareudstilling, Food Hotel Asia 2014, der finder sted i Singapore fra 8. til 11. april næste år.
- Det unikke ved udstillingen er, at den tiltrækker indkøbere fra hele Asien. Man kan sige at den er for Asien, hvad Anuga er for Europa og hvad Gulfood er for Mellemøsten - nemlig et samlingspunkt for fødevareindustrien i hele regionen. Sidste gang var mere end 50 pct. af de besøgende indkøbere, og det billede forventer arrangørerne bliver gentaget i 2014, siger chefkonsulent Søren Falck, DI.
Hvem skal deltage?
Udstillingen har en bred rækkevidde og henvender sig stort set til alle fødevarevirksomheder, der har øjnene rettet mod det asiatiske marked. Både til dem, der skal pleje eksisterende kunder, og dem, der vil undersøge hvilke markeder i Asien, der kan være interessante for at skabe nye muligheder.
Under kategorierne Food & Drinks, Hotel, Restaurant, Bakery, Foodservice, Equipment, Supplies and Services er der plads til virksomheder inden for hele fødevaresporet - mejeriprodukter, kød og fjerkræ, skaldyr, forarbejdede-, convenience-, kølede-, - eller frosne fødevarer, dåsemad, drikkevarer, kager, chokolade, slik, krydderier, saucer, friske råvarer, halal, økologi, sundhed, snacks, basis fødevarer og naturligvis fine food.
- Mange af vores medlemmer peger på det asiatiske marked, og for dem har udstillingen et stort potentiale. Med den stigende købekraft vi ser i Asien i disse år, kommer interessen for FHA kun til at stige, og derfor har vi nu været i dialog med arrangørerne nogle måneder, hvor vi har presset meget på, for at få de nødvendige 90 m2 til en dansk fællesstand. Det er også derfor der er så kort tilmeldingsfrist. Så hvis man gerne vil være med, er det nu man skal slå til, siger Søren Falck.
Kilde: DI