Mens landets fødevarevirksomheder alle kæmper for at nedbringe deres eget forbrug af CO2, så giver selve fødevarerne også anledning til hede debatter hos aftagerne i bl.a. i de danske kommuner.
Beregninger baseret på data fra Københavns Kommune viser, at kommunens forbrug af mælk, smør og ost alene står for en udledning på 1.657 ton CO₂ om året. D...
Dilemma: Økologisk mad eller lavere klimaaftryk
Der opstår et dilemma mellem at servere økologisk mad og den klimapåvirkning, der er fra netop økologisk produktion, siger Bente Halkier, professor ved Sociologisk Institut ved Københavns Universitet og medlem af Klimarådet. (Foto: Arla)
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement