23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ: Ny pakkelinje står ikke stille

Gråsten Fjerkræ melder udsolgt to uger før den store slagtning af gourmet juleænder begynder.
Gråsten Fjerkræ har oplevet en efterspørgsel ud over det sædvanlig på deres gourmet ænder.

- I de forgangene år har vi solgt cirka 80 procent til slagtere og supermarkeder, men i år har vi oplevet en eksplosiv vækst i salget til foodservice, grossister og restauranter, siger Gunder Jensen, direktør for Gråsten Fjerkræ.

Ænderne slagtes ved Flensborg lige syd for den dansk/tyske grænse.

- Vi startede slagtning af ænder op til mortensaften, og har forsat lige siden. Vor nye pakkelinie til andebryster, lår og indmad har faktisk ikke stået stille, siger Gunder Jensen.

Han uddyber, at det milde efterår har bevirket at ænderne i år er lidt større end normalt, men forbrugerne kommer ikke til at mærke prisstigninger.

Gæs er der stadig flere af. De sidste ordrer kommer her typisk i begyndelsen af december.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062