23948sdkhjf

Hæder til røget ost og poselukker

En dansk blåskimmelost med et twist og en poselukker med klap og hældefunktion er kåret som de mest markante nyheder på Foodexpo 2014.
I et felt med hele 179 nyheder blev de to produkter søndag formiddag kåret som vindere af Foodexpo News – messens nyhedssystem. Vinderne blev afsløret ved åbningen af Foodexpo, der frem til tirsdag den 18. marts samler nordisk gastronomi, hotel, restaurant og detailhandel til fødevaremesse i MCH Messecenter Herning.

Ulvedal Ost fra Egtved kunne juble over nyhedsprisen i kategorien "Føde- og drikkevarer" for en Gourmet Blue 50+ røget på bøgesmuld, mens poselukkeren Twixit Seal & Pour fra PaperlinX Packaging, Holstebro, vandt i kategorien "Interiør & Udstyr".

Twist og hældefunktion overbeviste dommerpanelet
Forud for kåringen har et dommerpanel med eksperter fra fødevarebranchen smagt og testet de mange indsendte produkter fra messens udstillere og nomineret seks produkter ud fra den højeste score – tre i hver kategori. Panelet har vurderet på nyhedsværdi, kvalitet og relevans:

- Der findes mange gode blåskimmeloste på markedet, men Gourmet Blue 50+ har et særligt twist ved, at den er røget, og dertil er smagskvaliteten helt i top. Poselukkeren Twixit Seal & Pour er innovativt tænkt, og den er yderst anvendelig på grund af hældefunktionen, lyder det fra dommerpanelet.

Inden for kategorien "Føde- og drikkevarer" var det kun et enkelt point, der skilte de tre nominerede i toppen. På en delt andenplads kom Rævhede Naturprodukter med en skinke og Peters Is med blåbær.

I kategorien "Interiør og Udstyr" var Nyman Storkøkken nomineret for et transportabelt kogebord, mens PaperlinX Packaging havde endnu en nominering med produktet Lamizip Lynlåsposer.

Dommerpanelet til Foodexpo News bestod af Per Mandrup fra AgroTech, Tine Skriver fra Horesta, Ghita Parry fra Kost- og Ernæringsforbundet, Alan Friis fra Tech4Bizz og Claus Bøgelund fra DSK. Det var første gang, at Foodexpo News blev uddelt på fødevaremessen i Herning.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079