23948sdkhjf

Muselort lukkede Marabou-lager

Fødevaregiganten Mondelez ramt af uhumskheder i Køge
Ikke kun lyssky slik-importører kan have problemer med fødevaresikkerheden i uhumske lagerbygninger. Ifølge Ekstra Bladet har også en af verdens største fødevarevirksomheder, Mondelez, nu haft problemer med Fødevarestyrelsen, som 23. februar lukkede et Mondelez-lager i Køge.

Lukningen skyldes, at mus havde overskidt faciliteterne, skriver avisen, som citerer Fødevarestyrelsen for, at der på lageret med emballerede konfektureprodukter er "konstateret museekskrementer på gulv og hylder,".

Mondelez står i Danmark bag varemærker som Marabou, Daim, Oreo, Tuc-kiks, V6, Stimorol, Gevalia og Halls.

- Lille lager

Til Ekstra Bladet forklarer Celin Huseby, der er talskvinde for Mondelez i Norden, at produkterne fra lageret udelukkende var vareprøver til de butikker, som Mondelez vil introducere for sit sortiment.

- Jeg kan ikke oplyse præcis, hvilke produkter der blev opbevaret i dette lille, lokale lager – som er ikke et hovedlager. Derfor er det også kun et meget begrænset mængde varer, der blev opbevaret der, siger hun til avisen.

Lageret, der i første omgang blev lukket af Fødevarestyrelsen, er nu genåbnet, idet alle varer, som har været omfattet af en risiko, er blevet kasseret.









Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079