23948sdkhjf

Små producenter får bedre vilkår hos Dansk Supermarked

Kortere kredittid giver 1.000 leverandører nemmere adgang til hylderne
Danmarks største dagligvarekoncern, Dansk Supermarked, gør det nu nemmere for små leverandører at få adgang til hylderne i Bilka, Netto og Føtex, skriver business.dk.

Dansk Supermarked nedsætter således kredit­tiden til cirka 1.000 leverandører, som fremover får betaling for deres varer inden for 15 dage. Tidligere har leverandører til Dansk Supermarked ifølge business.dk oplevet at skulle vente helt op til 90 dage på at få deres penge.

De leverandører, der får glæde af kredittiden på 15 dage, er de mindste - det vil sige dem med en omsætning i Dansk Supermarked på højst en million kroner om året.

- Fantastisk innovationskraft

Kommerciel direktør i Dansk Supermarked Viktor Jegesi siger til erhvervsportalen, at initiativet primært taget for at få flere produkter fra små leverandører ind i butikkerne. Han regner med, at en forbedret likviditet vil skabe større innovation hos leverandørerne.

- Vi oplever en fantastisk innovationskraft i mange af de nystartede, familieejede eller lokale producenter, vi samarbejder med. Den lyst til at udvikle nye varer vil vi gerne hjælpe endnu mere på vej, siger direktøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094