23948sdkhjf

Så er de her: Årets første danske jordbær

Coop har fået 500 små bakker fra Skælskør-gartneri
I dag kan kunderne i udvalgte butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma, primært i Storkøbenhavn, smage årets første danske jordbær, skriver Coop i en pressemeddelelse.

Bærrene kommer fra gartneriet Hunsballe Grønt ved Skælskør, der igen i år er først med jordbær i større stil. De er dyrket i et moderne væksthus, specielt konstrueret til jordbær-produktion med ekstra store vinduer, der giver mulighed for ekstra meget lys til planterne.

De seneste dages flotte forårsvejr har gjort, at de første jordbær er klar nu, konstaterer Coop.

70 kroner pr. pund

I denne uge er det kun butikker på Sjælland, der får de nye jordbær. Men allerede i næste uge kommer der større mængder, og om cirka 14 dage forventes, at produktionen er så stor, at der er jordbær i alle Coops 1.200 butikker.

De første danske jordbær sælges for 35 kroner pr. bakke med 250 gram. Der vil i dag være omkring 500 bakker fordelt på 14 forskellige butikker.

Hunsballe Grønt er en familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i produktion af jordbær og grøntsager. I dag drives virksomheden af Claus og Henriette Hunsballe, som er anden generation.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094