23948sdkhjf

Scanflavour klar med stor udvidelse

12.000 nye kvadratmeter på plads i Møldrup
Scanflavour, der laver kødproteiner af svinehud, har fået meget mere plads på adressen i Møldrup nord for Viborg: Et byggeri på 12.000 kvadratmeter, opført over flere etaper, står klart med blandt andet ny produktion og administration.

Byggeriet består af 7.000 kvadratmeter produktion, 1.050 kvadratmeter administration fordelt på 3 etager, 2.500 kvadratmeter lager, 900 kvadratmeter laboratoriegang samt 500 kvadratmeter konference- og omklædningsfaciliteter og en udvidelse af den eksisterende kedelbygning.

- Det har været et spændende og dynamisk projekt, hvor byggeriet hele tiden har udviklet sig sammen med det produktionsapparat, det skal indeholde, siger projektleder Torben Mortensen.

Grunden var egentlig for lille

Han påpeger, at det var vigtigt for Scanflavour, at udvidelsen blev placeret sammen med den eksisterende produktion. Grunden var dog ikke stor nok, så for at få plads til alle ønskerne er produktionen opført med kælder, hvorved det lykkedes at finde de ekstra kvadratmeter.

For at gøre det muligt at kunne transportere produktionsanlægget rundt på flere etager er produktionsbygningen udført med ramper mellem etagerne. Der er desuden opført læsseramper både i stueplan og i kælderen, så lastbiler kan køre til begge etager.

Scanflavour havde i 2015 et resultat før skat på
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094