23948sdkhjf

R2 Group skifter navn og direktør

Ingrediensvirksomheden sadler om efter handel med hollændere
Efter at være blevet solgt i september sidste år er R2 Group i Hedensted nu klar med både et nyt navn og en ny direktør.

Ingrediensvirksomheden hedder fremover Caldic lige som den hollandske køber, og som ny direktør er ansat Steen Nordmark, der kommer fra en stilling som kommerciel direktør for firmaets food-division.

Han afløser koncernens CEO, hollænderen Olav van Caldenborgh, der har været indsat som direktør i Danmark i en overgangsperiode efter R2 Groups tidligere medejer, Peter Skou.

Alle R2 Groups fødevareaktiviteter er nu samlet under navnet Caldic Ingredients Denmark A/S, mens alle aktiviteter inden for kemiske råvarer, farmaceutiske råvarer og biocider kommer til at hedde Caldic Denmark A/S.

Skræddersyede løsninger

Steen Nordmark ser mange fordele ved at blive en del af den større Caldic-organisation:

- Caldics størrelse og netværk gør, at vi nu har mulighed for at tilbyde endnu flere kvalitetsprodukter og skræddersyede løsninger til vores kunder, siger han og understreger, at det i høj grad vil gøre virksomheden mere fleksibel over for kunderne, da Caldic har en stærk global tilstedeværelse.

Steen Nordmark er desuden begejstret for de muligheder inden for innovation, som sammensmeltningen med Caldic giver.

- Med adgang til Caldics laboratorier, fødevareteknologer og højmoderne produktionsfaciliteter kan vi sætte endnu mere fokus på innovation, som i forvejen er et af vores stærke områder, bemærker han med henvisning til virksomhedens Food Innovation Centre i Rødovre, hvor der udvikles og testes produkter i samarbejde med kunderne.

Caldic er en international distributør og producent af ingredienser til fødevarer og kemikalier. Virksomheden, som er grundlagt i 1970, er privatejet med hovedsæde i Rotterdam.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078