23948sdkhjf

Boblende danskvand med forfriskende frugtsmag

Giv sommeren ekstra kulør med de syv nye Sparkling Water smagsvarianter, som udbygger sit univers af brus og bobler med Real Cider, Essenser og Feel Good (koncentrat). Vælg mellem alt fra sød fersken, frisk pære og syrlig lemon. Alle smagsvarianter er uden kunstige sødemidler.
Forfriskende læskedrikke er en sand nydelse i sommervarmen, og de nye smagsvarianter fra Sparkling Water giver dit danskvand en let smag af passionsfrugt, granatæble, fersken, pære eller lemon. Smagsvarianterne er udviklet til WasserMaxx Danskvandsmaskinen, som tilfører dit postevand en let boblende fornemmelse, og de nye smagsvarianter giver danskvandet ekstra saft og kraft. Helt nemt og enkelt.

Det danske postevand smager godt og er kvalitetsmæssigt i verdensklasse, og der er et hav af muligheder for at pifte det op med brus og smag. Med WasserMaxx Danskvandsmaskinen får postevandet fylde, og hvad enten du er til det syrlige, søde eller forfriskende giver de nye smagsvarianter dig mulighed for at lege med smagsindtrykkene.

Alle smagsvarianter er uden kunstige sødemidler og er baseret på naturlige frugtaromaer. WasserMaxx Danskvandsmaskinen er senest blevet omtalt i bogen "Kernesund familie", som gennem sparetips, slanketips og få-tid tips sætter fokus på den sunde hverdag.

Kilde: Ipsen & Partners

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.085