23948sdkhjf

Jensen's Bøfhus sælger sit køkken til Stryhn's

Leverpostejsproducenten skal nu også lave saucer
Efter at have kæmpet med økonomiske problemer gennem længere tid har indehaveren af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen, nu solgt en del af koncernen, Jensen's Køkken, til leverpostejsproducenten Stryhn's. Det skriver Børsen.

Jensen's Køkken har hidtil lavet både saucer, færdigretter og spareribs, men det er kun saucerne, som Stryhn's har overtaget rettighederne til. De øvrige produkter bliver lagt ind under Jensen's Bøfhus-brandet.

- Sauceforretningen passer godt ind i vores portefølje, fordi vi i forvejen har markedslederskab på mayonnaise, remoulade og dressinger, og nu bliver vi det også inden for kølede saucer, siger Stryhn's-direktør Kristian Kornerup Jensen til Børsen.

Skylder 228 millioner

Ifølge avisen leder Palle Skov Jensen stadig efter en medejer til Jensen's Bøfhus, som skylder 228 millioner kroner til storbanken SEB. Prisen for salget af Jensen's Køkken er hemmelig, men pengene ryger ind på kontoen hos SEB, oplyser Palle Skov Jensen til avisen.

Jensen-koncernen har tabt cirka 40 millioner kroner de seneste to år, efter at Jensen's Bøfhus i 2014 løb ind i en shitstorm på de sociale medier. Den kom, fordi Palle Skov Jensen trak Sæby-virksomheden Jensens Fiskerestaurant i retten for uretmæssig brug af navnet Jensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078