23948sdkhjf

Uventet underskud til Peterson Packaging

Norskejede Peterson Packaging, der producerer bølgepapemballage og pakkemaskiner til store dele af industrien, er kommet ud af 2007 med nyt underskud.
Peterson Packaging er uventet kommet ud med et underskud efter skat på 26 mio. kr. Dermed er det fjerde år i træk, virksomheden har røde tal på bundlinjen. Det skriver dagbladet Børsen i dag.

- Regnskabsåret har på ny været præget af de stadigt stigende råvarepriser, som der kun delvist er kompenseret for på salgsprisen. Derfor er det nødvendigt i 2008 at gennemføre rationaliseringer, effektiviseringer samt prisprisstigninger, så der kan opnås fuld kompensation for de voksende råvareprisstigninger, siger adm. direktør Dan Johannessen til avisen.

Underskuddet efter skat var på 43 mio. kr. i samme periode året før, så det går da i den rigtige retning. Omsætningen er endda steget i perioden fra 320 mio. kr. til 323 mio. i år.

Peterson Packaging producerer bølgepapemballage og pakkelinjer til mange forskellige brancher inden for dansk industri; herunder fødevare-, medico-, kemisk industri samt elektronik- og metalindustrien. I Danmark har Peterson Packaging fabrikker i både Randers og Næstved.

Peterson Packaging venter fra andet halvår af 2008 at kunne levere stabile driftsoverskud.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094