Verdens sikreste kylling
Lantmännen Danpo tilbyder nu som den eneste i verden en salmonellafri kylling. Den høje fødevaresikkerhed er resultatet af et mangeårigt fokus på sporbarhed, indsigt i opdræt og kontrol med slagtning.
Kylling når kylling er bedst:
- Danpo Dansk Gårdkylling er opvokset på udvalgte danske gårde med fokus på at skabe sunde og sikre kyllinger uden Campylobacter og uden Salmonella. Kyllingerne vokser op på ikke-genmodificeret foder og uden antibiotiske vækstfremmere.
- Efter slagtning køles kyllingen langsomt ned med iskold luft til en temperatur under 4°C. Denne nænsomme nedkøling betyder at kødets gode smag bevares på bedste vis og at man står med en lækker og fast råvare i sit køkken.
- Kyllingen kommer altid i emballage, der inspirerer med spændende tilberedning og smagfuldt tilbehør.
- Danpo Dansk Gårdkylling er et eksklusivt sortiment af kød natural. Hel kylling og de bedste udskæringer til et godt måltid (filet/inderfilet, over-/underlår) – de første lanceringer sker i frost og senere kommer der kølede varer.
- Frosne varianter af Danpo Dansk Gårdkylling kan købes i SuperBrugsen, Kvickly, SuperBest, Føtex, Bilka, Irma og andre førende supermarkeder fra august/september måned.
Kilde: Lantmännen Danpo