23948sdkhjf

Medstifter træder ud af Genmabs direktion

Dr. Claus Møller træder tilbage fra sin stilling som Chief Operating Officer i Genmab.
Claus Møller, M.D., ph.d. ønsker at træde tilbage fra stillingen som Executive Vice President, Chief Operating Officer i Genmab. Claus Møllers beslutning afspejler hans ønske om at koncentrere sig om rollen som bestyrelsesformand i IPC-International, Plc og bruge mere tid sammen med sin familie, da han nu har opnået sine vigtigste karrieremål i Genmab.

Claus Møller vil stå til rådighed for Genmab som Development Advisor i en overgangsperiode indtil udgangen af 2008. Stillingen som Chief Operating Officer
i Genmab ophører og Claus Møllers ansvarsområder lægges sammen med afdelingen for forskning og udvikling, som allerede er blevet konsolideret under ledelse af Prof. Jan G. J. van de Winkel, ph.d., President, Research and Development og Chief Scientific Officer, i forbindelse med en tidligere udvidelse af selskabets Senior Management, som nu omfatter otte medlemmer.

- Claus var en af Genmabs stiftere for ti år siden og han har været en væsentlig del af opbygningen af Genmab til et af verdens ledende biotekselskaber. Han har tilført vigtige bidrag i organisationen herunder udviklingen af ofatumumab. Vi ønsker at udtrykke vores oprigtige tak til Claus for hans mange år i selskabet, og ønsker ham held og lykke i hans fremtidige virke, udtaler Lisa N. Drakeman, ph.d., Chief Executive Officer i Genmab.

Kilde: Genmab A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094