23948sdkhjf

Nu ruller millionerne ind: Daloon har vendt skuden

Millionunderskud er blevet til millionoverskud
Efter tre år i træk med underskud på over tre millioner kroner fik Nyborg-virksomheden Daloon i 2015 for alvor vendt skuden.

Salget af forårsruller og andre frosne convenience-produkter gav sidste år et overskud på lige godt seks millioner kroner. Omsætningen steg med over 20 procent til 296 millioner kroner.

Dermed var Daloons daværende direktør, Hemming Van, absolut ikke for optimistisk, da han i august sidste år meldte ud, at han for 2015 ventede et positivt resultat »til den gode side« af to-tre millioner kroner.

Inden årets udgang havde Hemming Van solgt sit og sin fars livsværk, som nu er ejet af den hollandske fødevarevirksomhed Izico.

Nyhed vel modtaget

Overskuddet i 2015 skyldes ikke mindst stor succes hos Daloons afdeling i England, hvor omsætningen steg med 40 procent - en stigning, som er væsentligt større end forventet.

Det skyldes især, at englænderne har taget særdeles vel imod en Daloon-nyhed: En serie panerede grøntsagsprodukter, der er udviklet specielt til det britiske marked.

På forhånd forventede Daloon en stigning i nettoomsætningen i det engelske datterselskab på over 20 procent i det kommende år., og det endte altså med en stigning på 40 procent.

De panerede grøntsagsprodukter skal efter planen også lanceres på alle de øvrige nuværende europæiske markeder.

Daloon havde ifølge regnskabet i gennemsnit 190 ansatte sidste år.

Hele regnskabet kan ses her:
Daloon 2015



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066