23948sdkhjf

Johan Bülow med meget sorte tal

Lakridskometen fordoblede sit millionoverskud sidste år
Den danske lakridsproducent Johan Bülow fordoblede i 2015 overskuddet i Lakrids by Johan Bülow A/S, som endte med et plus på godt 16 millioner kroner.

Det skete i et år, hvor bruttofortjenesten steg med cirka samme beløb og landede på mere end 65 millioner kroner.

Lakrids by Johan Bülow er vokset betydeligt i løbet af 2015 og har således øget antallet af fuldtidsmedarbejdere fra 50 til 78. Virksomhedens gourmetlakrids kan købes i 20 lande.

- Selskabets ledelse finder stigningen i bruttofortjeneste særdeles tilfredsstillende i et regnskabsår, som har budt på en omkostningsfuld udvikling af nye produkter. Lakrids by Johan Bülow er ikke tidligere kommet med så mange lanceringer på et år. Dette kombineret med en massiv markedsekspansion vidner om en stærk organisation, der formår at løfte samt udvikle Lakrids by Johan Bülow A/S i den planlagte retning, konstaterer ledelsen i sin regnskabsberetning.

Johan Bülow nævner også, at der nu bliver satset på væksteventyr i nabolandene, ikke mindst i Tyskland, hvor der er etableret et bredt forhandlernetværk og åbnet egne lakridsbutikker, blandt andet i stormagasinet KaDeWe.i Berlin.

- Det er ledelsens forventning, at Tyskland inden for en nærmere årrække vil overstige det danske marked målt på forhandlere, egne butikker samt omsætning, hedder det i regnskabet.

Johan Bülow, som begyndte at lave lakrids i sin mors køkken i 2007, regner med en stigning i det samlede overskud på op imod 30 procent i 2016.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109