23948sdkhjf

Ny chef skal styrke Kokkenes Køkken

Elsebeth Emtoft kommer med erfaring fra blandt andet kage- og kogebogsverdenen
Kokkenes Køkken, der leverer personalemad og kantinedrift, har ansat 50-årige Elisabeth Emtoft i stillingen som driftschef.

Elisabeth Emtoft er uddannet økonom/cand. polit. og kommer til Kokkenes Køkken med erfaringer som blandt andet kundechef i Jespers Torvekøkken, salgs- og markedsføringschef i Hahnemanns Køkken og medejer og stifter af kage- og dessertcateringvirksomheden Byens Bedste Kager. Hun er også medforfatter til to kogebøger.

- Vi er meget glade og stolte over at have rekrutteret Elisabeth til stillingen som driftschef. I hende får vi en særdeles kyndig kollega, som i mange år har beskæftiget sig med drift, salg, iværksætteri, forretningsudvikling og gastronomi på et højt og professionelt plan, siger driftsdirektør i Kokkenes Køkken Rune Serigstad i en pressemeddelelse.

Kokkenes Køkken, der er en del af det familieejede Forenede Service, har opereret på området for personalemad siden årsskiftet 2014/2015. Siden da har virksomheden løbende ekspanderet og har det seneste år indgået kontrakter med en lang række virksomheder, deriblandt TDC Group, Nilfisk, Hartmanns, Mærsk Drilling og Forsvaret i Østdanmark.

Hver dag sørger Kokkenes Køkken for personalemad til over 10.000 mennesker.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094