Rynkeby-chef ny formand for DI Fødevarer
Adm. direktør Jørgen Dirksen, Rynkeby Foods A/S, er blevet valgt som ny formand for DI Fødevarer i forbindelse med branchefællesskabets generalforsamling igår.
I forbindelse med generalforsamlingen, der blev holdt i Nyborg, var der også valg af seks nye medlemmer til bestyrelsen.
Herefter ser den nye bestyrelse for DI Fødevarer således ud:
• Adm. direktør Jørgen Dirksen, Rynkeby Foods A/S (ny formand)
• Adm. direktør Jesper Møller, Toms Gruppen A/S (ny næstformand)
• Adm. direktør Hemming Van, Daloon A/S
• Adm. direktør Lars Frederiksen, Chr. Hansen A/S
• Direktør Johannes Nielsen, Flensted A/S
• Adm. direktør Morten Rahbek Hansen, Rahbekfisk A/S
• Adm. direktør Ivar Knoth, Graasten Salater A/S
• Direktør Birthe Skands, Bryggeriet Skands A/S
• Adm. direktør Carsten Hänel, KIMS A/S
• Adm. direktør Kurt Skare, Skare Meat Packers K/S
• Executive Vice President Jesper Thomassen, Danisco Sugar (ny)
• Adm. dir. Bent Pultz Larsen, Lantmännen Unibake Danmark A/S (ny)
• Adm. Direktør Flemming N. Enevoldsen, Tulip Food Company (ny)
• Executive Vice President Michael Sternberg, Danisco A/S (ny)
• Adm. Direktør Flemming Sundø, Kellogg's (ny)
• Adm. direktør Jesper B. Jørgensen, Carlsberg Danmark A/S (ny)
DI Fødevarer omfatter 230 medlemsvirksomheder, der tilsammen omsætter for 230 milliarder kroner.
Kilde: DI Fødevarer