23948sdkhjf

Ny uddannelse bygger bro mellem procesteknologer og mejeriingeniører

Undervisningsministeriet godkender ny fire-årig mejeriuddannelse, der skal dække branchens behov for mejeriingeniører.
"Professionsbachelor i mejeriteknologi" er navnet på den nye uddannelse, der tager fire år at gennemføre.

Uddannelsen bygger videre på kvalifikationerne fra procesteknolog og gør det muligt at færdiggøre kandidaten som mejeriingeniør bagefter.

Kim Tram Sørensen, afdelingschef for forskning ved Mejeriforeningen, håber på, at ændringen vil få flere til at fortsætte til mejeriingeniør-uddannelsen:

- Der bliver uddannet for få mejeriingeniører for tiden. Branchen har brug for tre gange flere end dem, der er færdige til sommer.

Kold College, tidligere Dalum UddannelsesCenter, starter den nye uddannelse efter sommerferien 2009.

Kilde: Mejeriforeningen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079