23948sdkhjf

Daggammelt skæg er blevet forbudt

Dagligdagen er ændret markant hos Dan Labels

De godt 30 medarbejdere på etikettrykkeriet Dan Labels i Vejle har på mange områder fået ændret arbejdsdagen, efter at virksomheden er begyndt at lave folieemballage til fødevarer.

Den high risk-certificering, der er fulgt med, har blandt andet betydet, at der nu skal bruges skægnet, hvis man har daggammelt skæg, at der jævnligt laves luftanalyser og bakterietests, og at ingen kommer ind i bygningen uden at blive hentet af en medarbejder i vindfanget.

- Vi har taget skridtet fuldt ud, så det ikke kun er folieafdelingen, der er high risk, men hele virksomheden. Det er nemmere at styre, når man for eksempel ikke skal have sluser mellem to afdelinger, nævner salgschef Henrik Rhode.

Sabotage
Produktionschef Jakob Abildgaard peger på, at den svenske auditør, som har sørget for certificeringen, også har gennemgået de udvendige forhold omkring Dan Labels - blandt andet for at sikre sig, at eventuelt buskads er mindst 50 centimeter væk fra muren af hensyn til skadedyrsbekæmpelse.

Alt sammen rigtig fint, mener de to chefer, som dog på et enkelt punkt er noget i vildrede over auditørens krav:

- Han siger, at vi skal have en risikovurdering vedrørende sabotage fra de ansatte ... jeg ved simpelthen ikke lige, hvad vi skal skrive dér, indrømmer Jakob Abildgaard.

Bortset fra dén detalje er han dog overbevist om, at de nye tider nemt bliver indarbejdet overalt i virksomheden.

- Siden 2012, da vi fik vores basisgodkendelse i hygiejne, har alle ansatte skullet bruge hårnet - også de to skaldede medarbejdere - og den slags vænner man sig til. Jeg føler mig helt nøgen nu uden hårnet, siger produktionschefen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078