23948sdkhjf

Ny Kongsbike skal køre med fisk i København

Jacob Kongsbak Lassen vil være effektiv og grøn på samme tid

Fiskefirmaet Jacob Kongsbak Lassen går nu helt nye veje for at bringe sine varer ud til kunderne i Storkøbenhavn - eller rettere: Cykler helt nye veje.

Jacob Kongsbak Larsen har netop taget en håndbygget, bæredygtig budcykel i brug, så man slipper for at bruge de sædvanlige tunge køretøjer.

- I centrum af København kan det være svært at komme igennem med biler, ikke mindst på grund af vejarbejde. Nu bliver det hurtigt og effektivt. Og da vi også gerne vil være grønne, har vi slået to fluer med ét smæk, siger salgskonsulent Frank Kofoed fra fiskefirmaet.

- Desuden bliver det forhåbentlig sådan, at folk siger "nå, der kommer fiskehandleren i sin hvide kittel", når de ser vores bud, tilføjer han.

Cyklen har fået navnet Kongsbike. Den er udelukkende drevet af el og kan på en enkelt opladning dække det meste af Storkøbenhavn.

Også på den mere traditionelle leveringsfront har Jacob Kongsbak Lassen oprustet. Hidtil har firmaets egne kølebiler leveret fersk fisk til Sjælland, mens man har sendt en fragtmand, når der har været leverancer til større kunder i Jylland og på Fyn. Men nu er der købt ni nye kølebiler, hvoraf de tre er afsat til at levere til Jylland og Fyn på faste leveringsdage, fortæller Frank Kofoed.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079