23948sdkhjf

Peter Larsen klar med nyt mikroristeri

Det skal være med til at redde specialkaffen

Peter Larsen Kaffe i Viborg har åbnet et nyt mikroristeri, som gør virksomheden klar til "en international satsning inden for specialkaffe".

Ifølge en pressemeddelelse fra Peter Larsen Kaffe handler det om intet mindre end specialkaffens overlevelse, idet det nye mikroristeri skal præsentere danske og udenlandske forbrugere for de ypperligste kaffetyper - og sætte fokus på at redde specialkaffen.

- Vi opbygger et mikroristeri og videnscenter, som skal udvikle og producere unikke kaffe- og teprodukter til specialhandelen ikke bare i Danmark men i hele Norden. siger udviklings- og kommunikationschef hos Peter Larsen Kaffe Lars Aaen Thøgersen.

I forbindelse med etableringen af det nye risteri lancerer Peter Larsen Kaffe luksusbrandet Viborg, som kun vil blive solgt i begrænset antal i selektivt udvalgte butikker i Norden.

De yderste kroge
- I Viborg-varemærket vil vi præsentere særegne og unikke kaffetyper, som ofte kun er tilgængelige i meget begrænset omfang. Her er vi ude i de yderste kroge af verdens kafferegioner og følger kaffen hele vejen fra dyrkning til forarbejdning, ristning og den endelige præsentation frem til forbrugeren står med produktet i hånden, konstaterer Lars Aaen Thøgersen.

Han nævner, at Peter Larsen Kaffe på den måde håber at være med til at gøre det rentabelt at være kaffefarmer i en branche, som er ramt af klimaforandringer med deraf følgende dårlige afkast.

- Ved at give forbrugeren mulighed for at købe specialkaffe, der kræver en ekstra indsats at dyrke, kan vi forhåbentligt være med til at øge efterspørgslen på de specielle bønner, så kommende generationer også har lyst til at blive kaffefarmere, siger Lars Aaen Thøgersen.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095