23948sdkhjf

Fynbo producerer verdens dyreste chokolade

Fritz Knipschildt har udlevet sin amerikanske drøm. Nu sælger han verdens dyreste chokolade fra sin café Chocopologie i Connecticut.
Le Madeleine au Truffe er navnet på de dyrebare stykker, der koster 250 amerikanske dollars for 60 gram. Det svarer til ca. 1.300 kr.

Noget bliver solgt i caféen, men det meste bliver solgt videre til blandt andre kæden Dean and Deluca, som er kendte for fødevarer af høj kvalitet. Det fortæller chokolademageren til Fyens Stiftstidende.

Fritz Knipschildt kom til USA og åbnede Chocopologie i 1999 og har siden været i blandt andet O Magazine, som er Oprah Winfreys magasin, Forbes Magazine og et hav af andre tidsskrifter.

Planen er nu at ekspandere til resten af verden. Derfor åbner Chocopologie snart i Dubai og Kuwait, og senere i Libanon, Bahrain og Qatar.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047