Autentisk dansk mad
Det sker: Århus er værtsby, når ca. 30 af Danmarks bedste producenter af danske kvalitetsfødevarer rykker ind i Ridehuset og byder inden for til gratis smagsprøver af alverdens dejligste danske delikatesser og specialiteter.
MAD får i år besøg af Danish Crown som slår sit køkken op og opfordrer gæster til at hoppe i forklædet og lave mad med kyndige madfolk og få en snak med virksomheden om kvalitetsfødevarer. Maden er gratis, og det er det også, når Danmarks Jægerforbund inviterer børnene til at komme og wokke vildt med jægerne. Også Irma har valgt at lægge vejen forbi, og står i Ridehuset sammen med fire udvalgte leverandører af danske kvalitetsprodukter, som vil demonstrere og give smagsprøver på deres varer.
MAD definerer Dansk Mad således:
- Dansk mad fremstilles i Danmark. Råvarerne er først og fremmest danske, og der indgår oftest typisk dansk viden og/eller tradition i fremstillingen. Råvarerne kan godt overvejende være udenlandske, hvis de forarbejdes i Danmark, og der tilføres betydelig know-how i processen, f.eks. kakaomælk, marcipan og hjortepølse.
Kilde: MAA.C ApS