Medaljer til menukortet
Guld, sølv eller bronze. En kampagne fra Fødevareministeriet og Økologisk Landsforening skal nu hjælpe økologiske restauranter til at få papir på deres økologiske præstationer.
- Med den nye mærkningsordning får restauranterne og storkøkkenerne en ny profileringsmulighed. For at gøre opmærksom på mulighederne vil der i den kommende tid køre en kampagne "Mærk din økologi”, der skal oplyse kokke og økonomaer om, hvordan de henter medaljer hjem til menukortet er inden for rækkevidde, siger fødevareminister Eva Kjer Hansen
Fødevareministeriet har afsat 1,5 millioner kroner til kampagnen. Pengene skal blandet gå markedsføring og kurser om, hvilke krav, der skal opfyldes for at komme op på medaljeskamlen.
Målet for kampagnen er, at det økologiske spisemærke bliver en hjælp for dem, der går ind for økologi, når de går ud.
Læs mere på www.oekologisk-spisemaerke.dk og hent folderen ”Mærk din økologi”.
Kilde: Fødevareministeriet