23948sdkhjf

A. Espersen lukker i Fredericia

125 medarbejdere mister jobbet - produktion flytter til Polen
Fiskekoncernen A. Espersen lukker fabrikken i Fredericia og flytter produktionen af færdigretter til Polen. Det betyder, at 125 medarbejdere bliver fyret, skriver Fredericia Dagblad.

Virksomheden med hovedsæde på Bornholm har i forvejen en fabrik i Polen. Der vil A. Espersen nu satse på at kunne klare sig bedre i den skarpe, internationale konkurrencesituation. Overflytningen vil ske gradvist og forventes at ske i løbet af 2018. 

Fredericia-virksomheden, der tidligere hed Rahbekfisk, blev overtaget af A. Espersen for fem år siden. En stribe effektiviseringer siden da har vist sig ikke at være tilstrækkeligt til at opretholde produktionen af færdigretter, skriver dagbladet.

A. Espersen bevarer sit såkaldte kompetencecenter med cirka 35 medarbejdere i Fredericia. Centeret indeholder blandt andet salg, markedsføring, produktudvikling, indkøb og overordnet produktionsplanlægning. 

Nyheden om fabrikslukningen i Fredericia kommer umiddelbart efter at A. Espersen offentliggjorde sit seneste regnskab, der viser et underskud på 35 millioner kroner  i 2016. Samlet har koncernen over de seneste tre år tabt 150 millioner kroner. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078