23948sdkhjf

App skal gøre det nemmere at levere fødevarer

NemLevering.dk vil gøre det både lettere og billigere for fødevare- og cateringbranchen at levere til kunderne.

Fødevare- og cateringbranchen får nu helt nye muligheder, når det kommer levering af fødevarer til kunderne. Det sker med en app fra den danske tech-virksomhed NemLevering.dk.

Nye regler for levering af fødevarer hos PostNord har ellers givet mange virksomheder en bekymret mine for fremtiden på grund af ændringer med håndtering af bokse samt mulige prisjusteringer.

Men med sin nye app forsøger NemLevering.dk altså at komme med en løsning på problematikken.

- Vi er blevet kontaktet af personer, som kan risikere at miste deres forretning efter PostNords seneste ændringer af deres fødevarelevering, fortæller Anibal Damiao, founder og CEO hos NemLevering.dk, i en pressemeddelelse.

- Svært at overleve
Kort fortalt udregner firmaets app automatisk den korteste og mest kosteffektive rute for forskellige leverancer, hvorefter man som virksomhedsejer kan tildele de forskellige jobs til chauffører.

Når ordren er sendt afsted, kan man få det fulde overblik over sin distribution og logistik med livetracking af alle køretøjer, leverancer og rapporterede problemer.

- Kunderne forlanger hastighed og kvalitet, men store, etablerede transportvirksomheder gør det svært for små forretninger at overleve i en verden domineret af store webshops. Vi forsøger at hjælpe små og mellemstore virksomheder, før denne trend driver dem konkurs, siger Anibal Damiao.

NemLevering.dk’s værktøj er gratis at benytte for kunder med faste kontrakter. Kunder uden faste kontrakter kan få adgang ved at betale en månedlig pris og bruge værktøjet til deres egne køretøjer eller køretøjer fra vognmænd.

NemLevering.dk har eksisteret i knap et år og har hidtil haft en hjemmeside som platform. Men nu er virksomheden altså klar med en app, der indeholder en stribe nye funktioner - eksempelvis med livetracking, så leverandøren til hver en tid kan se, hvor langt chaufføren er kommet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078