Nyt dansk firma har fokus på fødevarekonservering
ISI Food Protection går på markedet med rådgivning om optimering af fødevarekonservering.
Den nystartede virksomhed ISI Food Protection fokuserer primært på at rådgive fødevareproducenter om fødevareholdbarhed og -sikkerhed.
Vil indtage Europa
Inspirationen er fundet i USA, hvor en lignende virksomhed de seneste par år har haft stor succes med at kombinere hygiejnemæssige aspekter med antimikrobielle produkter og tiltag.
Målet er nu at indtage det europæiske marked og dække mad- og drikkevareindustrier i alle europæiske lande inden for fem år.
- Grundtanken bag virksomheden er at levere one-stop-service og rådgivning, forklarer direktør Anne Elsser-Gravesen, der sammen med sin ægtefælle Dieter Elsser-Gravesen står bag ISI Food Protection.
Stort markedspotentiale
Hun mener, at der i Europa er stort markedspotentiale for denne form for rådgivning.
- Vi kan se, at der er et behov for bredere viden om fødevarekonservering. I Europa går omkring 245 mio. ton ud af en samlet produktion på 622 mio. ton fødevarer hvert år til spilde, siger Anne Elsser-Gravesen.
ISI Food Protection har hovedkontor i Skejby ved Århus, hvor virksomhedens nyindrettede laboratorier er beliggende i INCUBA Science Park.