23948sdkhjf

Tidligere Joe & The Juice-folk hitter med egen øko-juice

- Det gik op for os, hvordan branchen reelt fungerer, siger de
Med et koncept, der går ud på at levere frisk, økologisk juice til danske virksomheder, har de tidligere Joe & The Juice-medarbejdere Christian Bowall og Christian Seiersen fået deres egen succes på juicemarkedet.

Under navnet Frankly Juice leverer de ugentligt til flere og flere virksomheder på en kundeliste, der tæller virksomheder som Danske Bank, Deloitte, Nordea og Mærsk, oplyser stifterne i en pressemeddelelse.

Sammen med en tredje kollega opdagede de i 2014 hvad de kalder "et hul i markedet for friske, økologiske juices uden behandling, tilsætningsstoffer og pesticider".

- Vi lagde mærke til, at flere og flere virksomheder dyrkede den sunde kultur på arbejdspladsen. De danske virksomheder har fået øjnene op for, at den mentale og fysiske sundhed hænger sammen. Nu dyrker man motion sammen med kollegerne, og maden i kantinen skal være sund. Derfor var det oplagt for os at hjælpe med at gøre medarbejderne endnu sundere ved at give dem et skud økologisk, friskpresset frugt og grønt, siger Christian Bowall, der er administrerende direktør i Frankly Juice.

- Friskpresset ikke det samme som frisk
I dag, blot tre år efter, har Frankly Juice aftaler med flere end 50 virksomheder samt med adskillige restauranter og cafékæder.

- Vi lærte meget i vores tid hos Joe & The Juice, men som vi blev ældre og fik mere indsigt i tingene, gik det op for os, hvordan branchen reelt fungerer. Selv om vi pressede juicen foran kunden, så var den ikke frisk. En juice, der er presset på frugt, som potentielt kan have været rigtig mange måneder undervejs fra jord til bord og samtidig være sprøjtet med pesticider, er hverken et sundhedsboost eller friskt, siger Christian Seiersen, der er Frankly Juices kreative direktør.

Frankly Juice har i dag 10 medarbejdere og egne produktionslokaler og kæmper ifølge stifterne for at følge med efterspørgslen på virksomhedens rene, økologiske juices.

Christian Bowall er 30 år og uddannet cand.merc.jur. fra CBS. Christian Seiersen er 31 år og har en uddannelse i ernæring, anatomi og human fysiologi.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078