23948sdkhjf

Tulip køber Tjæreborg Leverpostej

Den vestjyske producent skal fortsætte som en selvstændig enhed
Fra og med i morgen er Tjæreborg Leverpostej en del af Tulip Food Company, der har købt den vestjyske producent. Dermed øger Tulip sit fokus på niche- og specialproduktioner, konstaterer Tulip Food Company i en pressemeddelelse.

- Vi har allerede en meget velfungerende leverpostejproduktion i Aabenraa, men med overtagelsen af Tjæreborg Leverpostej får vi endnu bedre muligheder for at fremstille specialiserede nicheprodukter og delikatesse-sortimenter, som markedet efterspørger.

- Leverpostej er en meget traditionsrig og dansk kategori, hvor vi vil være den foretrukne leverandør, og Tjæreborg er netop en dedikeret leverpostej-fabrik med fokus på håndværk, innovation og passion, konstaterer direktør Kasper Lenbroch fra Tulip Food Company i pressemeddelelsen.

Planen er, at Tjæreborg Leverpostej skal fortsætte som en selvstændig enhed, der fastholder fokus på udvikling og innovation. Virksomheden blev stiftet i 1979 af slagtermester Erik Allerslev i små lokaler i Tjæreborg ved Esbjerg og producerer både konventionel leverpostej, bake-off leverpostej og økologisk leverpostej til supermarkedskæder i Danmark.

- Vi glæder os til at gå en spændende, stærk og robust fremtid i møde sammen med Tulip Food Company, der har en helt anden adgang til markedet via især salgs- og markedsføringsindsatsen. Det har betydet meget for dette salg, at Tulip vil fastholde den fokus og ekspertise, som vi bryster os af, og vi kommer til at blive en del af et meget stærkt team. Det kan vi kun glæde os over, fastslår Karsten Engebæk, der siden 2011 har fungeret som fabriksdirektør og siden 2015 har været hovedaktionær i Tjæreborg Leverpostej.

Den nye Tulip-virksomhed har cirka 25 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11