23948sdkhjf

Fødevarebranchen rekrutterer på livet løs

Efterspørgslen på specialister og ledere er stigende, konstaterer Foodjob
Første halvår af 2017 har været en travl tid på rekrutteringsfronten i fødevarebranchen, hvor især specialister og ledere er i høj kurs.

Det konstaterer rekrutteringsspecialisten Foodjob Danmark, som af samme grund fra og med i dag har skiftet navn til Foodjob Nordic.

- Vi skifter pr. 1. juni profil og navn til Foodjob Nordic for bedre at kunne tiltrække internationalt talent til branchen, og dermed skabe et bredere rekrutteringsgrundlag, nævner direktør Mads Kinch Clemmensen i en pressemeddelelse.

Ifølge Foodjob Nordic mærker virksomheden tydeligt den øgede aktivitet i branchen, hvor der er flere jobskift og begyndende flaskehalse i forhold til at tiltrække det bedste talent på tværs af branchen, også internationalt.

Foodjob Nordics egne tal viser, er der tale om en øget aktivitet på over 25 procent i efterspørgslen på specialister og ledere til branchen.

- Vi har altid været fokuserede på fødevarebranchen og på at drive international rekrutteringsvirksomhed, men vi oplever lige nu et rigtig højt rekrutteringstempo, og mange virksomheder efterspørger mere og mere top-talent fra hele verden, siger Mads Kinch Clemmensen.

Tendensen slår primært igennem hos de helt store fødevarevirksomheder. Det begynder at være sværere for virksomhederne at tiltrække de rette kompetencer, og der ses et begyndende lønpres i nogle sektorer. Flere virksomheder oplever også, at kandidater ikke længere I så høj grad flytter efter jobs, men derimod accepterer længere og længere pendlerafstande, nævner rekrutteringsspecialisten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062