23948sdkhjf

Foodexpo har vokseværk

To ekstra messehaller bliver taget i brug næste gang
Forberedelserne til næste udgave af Nordens største fødevaremesse, Foodexpo i Herning, er godt i gang, og arrangørerne hos MCH Messecenter Herning tager denne gang flere haller i brug til messen.

Når Foodexpo holdes i dagene 18.-20. marts 2018, kommer den således til at fylde 10 messehaller, to flere end på den seneste messe i 2016.

Helt nye koncepter
Foodexpo 2018 kan tilbyde helt nye koncepthaller inden for både detail, økologi og hotelindretning. Hotelkonceptet er skabt af trendforsker og livsstilsekspert Mads Arlien-Søborg, og det vil byde på spændende udstillere, inspirerende områder, informative talks og gode madoplevelser for de besøgende, oplyser MCH.

På Foodexpo 2016 havde hotel-konceptet "Hede Hotel" sit hovedfokus på indretning, men hotelkonceptet på Foodexpo 2018 får et mere fagligt fokus for alle de områder, der knytter sig til hotelbranchen, herunder særligt arkitektur.

Øko-boost: Tre haller med økologi
Bag økologi-konceptet står Torben Blok, markedschef for Foodservice i Økologisk Landsforening.

- Med tre økologiske haller sætter vi en helt ny standard for øko-fremstød i Danmark. Økologien banker nu på alle køkkendøre i hele landet - den udvikling omfavner vi og giver et yderligere boost på Foodexpo 2018. Øko-hallerne bliver et nytænkende og sanseligt oplevelsesunivers, der peger mod den økologiske fremtid. En fremtid, hvor alle danskere - fra København til Lemvig - skal have mulighed for at få et økologisk måltid mad, når de spiser uden for hjemmet, siger Torben Blok.


Projektleder Carina Høgsted Kirkegaard hos MCH oplyser, at knap 300 udstillere allerede har reserveret en stand på Foodexpo 2018.




FAKTA
Foodexpo 2018 gennemføres i MCH Messecenter Herning den 18. - 20. marts 2018.

Salget til messen er i gang.

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse og afholdes i MCH Messecenter Herning hvert andet år i lige årstal.

Messen arrangeres af MCH i samarbejde med en komité bestående af 17 repræsentanter fra 14 toneangivende brancheforeninger inden for Foodservice og Catering, Hotel & Restaurant samt Detailhandel.

Foodexpo 2016 i tal: 25.822 besøgende, 498 udstillere, 358 produktnyheder.


Med hele tre økologiske haller sætter Foodexpo 2018 en helt ny standard for øko-fremstød i Danmark. Foto: MCH/Tony Brøchner.






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094