23948sdkhjf

Fødevareproducenter protesterer mod Post Nord

- Vi står helt uden løsningsforslag
Flere og flere små fødevareproducenter går sammen for i fællesskab at protestere over, at Post Nord har opsagt aftalen om at distribuere deres fødevarer fra 1. juli.

Aftalen er blevet opsagt med tre måneders varsel, og producenterne kan ikke nå at finde andre distributører med så kort et opsigelsesvarsel.

- Vi var klar til at lægge alle kræfter ind på at ekspandere i forhold til vores web-shop, men nu står vi helt uden løsningsforslag og ved faktisk ikke, hvad vi skal gøre, siger Marie Munch, direktør for Slagter Munch i Skagen, til DR Nordjylland.

Over 200 små og mellemstore fødevareproducenter er kommet i klemme og arbejder derfor hårdt på at få udskudt opsigelsesfristen.

Men indtil videre har de ikke haft held med det.

Selv om man hos Dansk Erhverv anerkender, at Post Nord er i sin gode ret til at opsige aftalen, så bakker man op om protesterne fra de ramte fødevareproducenter.

- De her virksomheder har oparbejdet og investeret i deres forretning i den tro, at Post Nord ville levere den her service, derfor skylder de deres kunder at trække sig ud af aftalen på en ordentlig måde. Vi mener, at Post Nord bør forlænge fristen, så deres kunder får noget længere tid til at finde alternativer til leveringen, sifer fagchef i Dansk Erhverv Jakob Tietge til DR
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078