23948sdkhjf

Danish Crown lander vigtig ordre

Det er afdelingen i Hadsund, der netop har indgået en vigtig ordre med en større japansk kunde om levering af brystflæsk. Ordren fordobler produktionen i Hadsund.
Danish Crown skal levere brystflæsk – tenderized, presset og sliced i præcise og nøjagtige størrelser, så stykkerne passer i de portionsanrettede menuer, som den japanske kunde sælger 10 millioner af hvert år gennem knap 1000 restauranter.

Hver portion indeholder 120 gram kød.

Ordren kommer efter længere tids dialog om at flytte produktionen fra kundens fabrik i Japan til Danish Crowns fabrik i Hadsund og er nu med til at fordoble produktionen af brystflæsk i Hadsund.

Forædling i Hadsund
- Efterhånden så er det jo næsten blevet normen, at vi sender den videre forarbejdning til udlandet – det gælder ikke bare vores branche, men industrien generelt. I det her tilfælde er det lykkedes os at placere forædlingen her i Hadsund, fordi vi kan gøre det billigere og måske endda lidt bedre end kunden kan selv. Det kan kun lade sig gøre på baggrund af vores mangeårige ekspertise og erfaring med eksport til det japanske marked, fortæller Jørn Sølvsten, fabrikschef i Hadsund.

Nye medarbejdere
Netop nu er maskinerne til den nye ordre ved at blive installeret og sat op, og i starten af juli forventer Jørn Sølvsten at have ansat 10 nye medarbejdere, der skal bearbejde brystflæsket.

- Vi har været nødt til at flytte rundt på flere dele af vores produktion for at få plads til den nye ordre. Og hvis alt kører efter planen, så sender vi de første varer af sted i slutningen af juli, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094