23948sdkhjf

Salmonellafund i økologisk kylling

Fødevarestyrelsen har fundet salmonellabakterier i økologiske kyllingeprodukter fra Gråsten Fjerkræ.
Analyseresultater fra Fødevarestyrelsens laboratorier har påvist multiresistente salmonellabakterier i 12 ud af 12 prøver af økologisk kylling fra Gråsten Fjerkræ.

Gråsten Fjerkræ har tilbagekaldt varerne, som er solgt i Super Best- og Øko Best-butikker på Sjælland.

- Vi følger Fødevarestyrelsen, forbrugernes sikkerhed kommer i første række, siger direktør for Gråsten Fjerkræ, Gunder Jensen, til P4 Syd.

Fundene blev gjort i hel fersk økologisk kylling, mærket ”Gråsten Fjerkræ, økologisk kylling” med mindste holdbarhedsdato 01.06.2011. Økologiske kyllingelår 450-550g, mærket ”Gråsten Fjerkræ, økologisk kylling” med mindste holdbarhedsdato 01.06.2011. Og økologisk kyllingefilet 325-375g, mærket ”Gråsten Fjerkræ, økologisk kylling” med mindste holdbarhedsdato 01.06.2011.

Kødet er pakket af Gråsten Fjerkræ, men kyllingerne er opvokset i Ungarn og slagtet/opskåret i Østrig.

Forbrugere som stadig har varen, evt. på frost, bør levere varen tilbage eller smide den ud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078