Mor og søn har store tyggegummiplaner
Den sælger "naturligt og bæredygtigt tyggegummi" med smagsvarianter, som Karin og Simon Wheler udvikler i deres eget køkken.
Det skriver JydskeVestkysten.
Tyggegummiet findes nu i syv varianter, som mor og søn får produceret på en tyggegummifabrik i Napoli i Italien. Det ender på et lager i Rødekro og bliver p.t. udelukkende solgt fra Whelers webshop, hvor kunderne kan vælge at købe det i abonnement eller som enkeltkøb.
Men tanken er, at det naturlige, veganske tyggegummi skal ud på butikshylderne, og ifølge Karin Wheler er hun og sønnen i dialog med en dagligvarekoncern, som er interesseret.
- Indtil videre er vores hjemmeside kun på dansk, men den er allerede oversat til engelsk og tysk, og vi skal have endnu flere sprog på. Så vi går efter hele Europa og USA. Vi har faktisk også følere ude hos en større butikskæde i USA, siger Karin Wheler til JydskeVestkysten.
Hun peger på, at Whelers ikke indeholder plastik, som meget andet tyggegummi på markedet gør. Whelers er sukkerfri og lavet af træmælk fra gummitræer i Mexico.
I forvejen er københavnske True Gum godt i gang med at etablere sig på markedet for naturligt, plastikfrit tyggegummi. True Gum er ude i hundredevis af danske butikker, blandt andet hos Coop.